Overzicht van lopende projecten

Woudenberg
Hoevelaar 2

Ten oosten van Woudenberg, tussen de bestaande bebouwing en de voormalige spoorlijn naar Amersfoort wordt de nieuwe wijk Hoevelaar ontwikkeld. Ten noorden van Hoevelaar 1, dat al bijna voltooid is, worden in Hoevelaar 2 circa 250 woningen gebouwd. Een prachtig aanbod aan verschillende woningtypes (vrijstaande, twee-onder-een-kap, rij- en seniorenwoningen) en de variatie aan architectuur zorgt voor een landelijk en dorps karakter.

Ga naar projectwebsite
Renswoude
Beekweide II

Aan de noordzijde van Renswoude, tussen de Beekweide, de Meidoornlaan, de Barneveldseweg en het ruiterpad langs de voetbalvelden, wordt een nieuwe woonbuurt ontwikkeld. Met rustige, natuurlijke kleuren en duurzame materialen gaan de woningen op in het groene landschap van berken en bomen. De woningtypes zijn op een kleinschalige, dorpse wijze over de buurt verspreid, van hoek- en tussenrijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen in twee varianten, vrijstaande woningen tot een aantal appartementen.

Ga naar projectwebsite
Kootwijkerbroek
Beekse Hoek

Tussen de Kerkweg en de Essenerweg wordt de nieuwe woonwijk Oostbroek ontwikkeld. In deze aardgas loze wijk is veel ruimte voor groen. Er komt een grote diversiteit aan bomen, planten, struiken en kruiden en voor een aantal vogels worden op verschillende plekken nestkasten ingebouwd. De woningen worden duurzaam gebouwd en krijgen daarnaast een uitstraling die goed past bij de omgeving. De noordkant van Oostbroek grenst aan De Kleine Beek, waar de naam van dit nieuwbouwproject naar refereert; Beekse Hoek. 

Ga naar projectwebsite
Woudenberg
Oeverbos

Oeverbos ligt in het hart van Hoevelaar en wordt ontsloten via de centrale groene as die de wijk van zuid naar noord doorkruist. Een water- en groenrijke zone met weelderig, natuurlijk ingerichte oevers met bloeiende planten waarin verschillende (water) dieren hun plekje kunnen vinden. De bebouwing aan de groene dragers heeft een informele en ruime stedenbouwkundige opzet. En is hiermee de basis voor de landelijke sfeer en het dorpse karakter van deze buurt. Hierbij zorgen verspringende gevelrooilijnen voor variatie in de diepte van de voortuinen. Deze woonbuurt is onderdeel van het grotere plan Hoevelaar dat komende jaren ontwikkeld wordt ten oosten van Woudenberg. Gelegen tussen de bestaande bebouwing en de voormalige spoorlijn naar Amersfoort. Tevens is deze woonbuurt het sluitstuk van de eerste fase. 

Ga naar projectwebsite
Barneveld
De Lanen Oost

We verwelkomen je graag in de nieuwbouwwijk De Lanen Oost, gelegen aan de rand van Barneveld. De kracht van diversiteit is prominent in De Lanen Oost, zowel in woningtypes als architecturale stijlen. Van charmante rijwoningen tot ruime vrijstaande villa’s, voor ieder wat wils. Deze veelzijdige aanpak smeedt een dynamische en bruisende gemeenschap waarin verschillende levensstijlen en gezinsbehoeften met respect worden behandeld.

Ga naar projectwebsite