Overzicht van lopende projecten

Barneveld
De Lanen Oost Fase 2

Welkom bij fase 2 van het project De Lanen Oost, een nieuwe woonwijk aan de rand van Barneveld. Diversiteit staat centraal in deze wijk, zowel in de verschillende soorten woningen als in de architecturale stijlen. Van gezellige rijhuizen tot ruime vrijstaande villa's, er is voor elk wat wils. Deze gevarieerde aanpak zorgt voor een levendige gemeenschap waarin verschillende levensstijlen en behoeften worden gerespecteerd.

Ga naar projectwebsite
Barneveld
De Lanen Oost Fase 1

We verwelkomen je graag in de nieuwbouwwijk De Lanen Oost, gelegen aan de rand van Barneveld. De kracht van diversiteit is prominent in De Lanen Oost, zowel in woningtypes als architecturale stijlen. Van charmante rijwoningen tot ruime vrijstaande villa’s, voor ieder wat wils. Deze veelzijdige aanpak smeedt een dynamische en bruisende gemeenschap waarin verschillende levensstijlen en gezinsbehoeften met respect worden behandeld.

Ga naar projectwebsite
Woudenberg
Hoevelaar 2

Ten oosten van Woudenberg, tussen de bestaande bebouwing en de voormalige spoorlijn naar Amersfoort wordt de nieuwe wijk Hoevelaar ontwikkeld. Ten noorden van Hoevelaar 1, dat al bijna voltooid is, worden in Hoevelaar 2 circa 250 woningen gebouwd. Een prachtig aanbod aan verschillende woningtypes (vrijstaande, twee-onder-een-kap, rij- en seniorenwoningen) en de variatie aan architectuur zorgt voor een landelijk en dorps karakter.

Ga naar projectwebsite
Renswoude
Beekweide II

Aan de noordzijde van Renswoude, tussen de Beekweide, de Meidoornlaan, de Barneveldseweg en het ruiterpad langs de voetbalvelden, wordt een nieuwe woonbuurt ontwikkeld. Met rustige, natuurlijke kleuren en duurzame materialen gaan de woningen op in het groene landschap van berken en bomen. De woningtypes zijn op een kleinschalige, dorpse wijze over de buurt verspreid, van hoek- en tussenrijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen in twee varianten, vrijstaande woningen tot een aantal appartementen.

Ga naar projectwebsite
Kootwijkerbroek
Beekse Hoek

Tussen de Kerkweg en de Essenerweg wordt de nieuwe woonwijk Oostbroek ontwikkeld. In deze aardgas loze wijk is veel ruimte voor groen. Er komt een grote diversiteit aan bomen, planten, struiken en kruiden en voor een aantal vogels worden op verschillende plekken nestkasten ingebouwd. De woningen worden duurzaam gebouwd en krijgen daarnaast een uitstraling die goed past bij de omgeving. De noordkant van Oostbroek grenst aan De Kleine Beek, waar de naam van dit nieuwbouwproject naar refereert; Beekse Hoek. 

Ga naar projectwebsite