Overzicht van toekomstige projecten

Bouwbedrijf R. van de Mheen ontwikkelt de komende jaren nog veel mooie projecten in de regio. Bekijk hier het overzicht. 

Bloemendal
Barneveld
Bloemendal II

Bloemendal II omvat circa 1500 woningen in diverse categorieën. Een groot deel zal Bouwbedrijf R. van de Mheen in ontwikkeling en uitvoering nemen.


Prognose start bouw: 2024 - 2025

Bekijk dit project
De Burgt III
Barneveld
De Burgt III

De Burgt III omvat circa 750 woningen in diverse categorieën. Hiervan zal Bouwbedrijf R. van de Mheen een substantieel deel in ontwikkeling en uitvoering nemen.


Prognose start bouw: 2023-2024

Bekijk dit project
Terschuur
De Eendracht

De Eendracht omvat circa 150 woningen in diverse categorieën. Bouwbedrijf R. van de Mheen zal het merendeel van de woningen in ontwikkeling en uitvoering nemen.  

Prognose start bouw: 2024-2025

 

Bekijk dit project
Hoevelaken
Hoevelakense Bos-Oost

De gemeente Nijkerk, Geldersch Landschap & Kasteelen en Van de Mheen Planontwikkeling B.V. werken aan de herinrichting van het Hoevelakense Bos. Doel is om de natuur- en cultuurhistorische waarden op het monumentale landgoed te behouden.

Een van de maatregelen om dat te bereiken is… Bekijk dit project

Klaarwater - Hoevelaken
Hoevelaken
Klaarwater

Klaarwater omvat circa 650 woningen in diverse categorieën. Bouwbedrijf R. van de Mheen zal een substantieel deel van deze woningen in ontwikkeling en uitvoering nemen.

Prognose start bouw: 2025-2026

Bekijk dit project
Doornsteeg 3, Nijkerk
Nijkerk
Doornsteeg 3

Doornsteeg 3 omvat circa 640 woningen in diverse categorieën. Een deel hiervan zal door Bouwbedrijf R. van de Mheen in ontwikkeling en uitvoering genomen worden. 

Prognose start bouw: 2024 - 2025

Bekijk dit project
Nijkerkerveen
Deelplan 3

Deelplan 3 omvat circa 350 woningen in diverse categorieën. Bouwbedrijf R. van de Mheen BV zal minimaal de helft van deze woningen in ontwikkeling en uitvoering nemen.

Prognose start bouw: 2024

Bekijk dit project